Alta Badia
Product beschrijving
Alta Badia (Italiaanse bergkaas) is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.

De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
- +
  • Bezorgdagen, dinsdag en donderdag
  • Vers van t´mes
  • in kaaspapier of vacuum verpakt!
Kenmerken
Smaak: mild pikant
Leeftijd: 6 maanden
Ingrediënten
Koemelk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel
Beemster van het mes, proef het nu.
NL::footer.blok!!
Kies een maat:
  • 300 gram (€ 6,10)
  • 400 gram (€ 8,15)
  • 500 gram (€ 10,15)
  • 750 gram (€ 15,25)
  • 1 kg

Bestellen
Kies een maat:
  • stuk (€ 3,50)
  • 2 voor

Bestellen
Kies een maat:
  • 300 gram (€ 5,50)
  • 400 gram (€ 7,35)
  • 500 gram (€ 9,20)
  • 600 gram (€ 11,00)
  • 750 gram (€ 13,75)
  • 1 kilo

Bestellen
Kies een maat:
  • 200 gram (€ 2,45)
  • 300 gram (€ 3,60)
  • 400 gram (€ 4,75)
  • 500 gram (€ 5,90)
  • 750 gram (€ 8,75)
  • 1 kg

Bestellen