Alta Badia
Product beschrijving
Alta Badia (Italiaanse bergkaas) is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.
De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
vanaf €22.50
-
+
- Bezorgdagen in de regio, dinsdag en donderdag
- Vers van t´mes
- in kaaspapier of vacuum verpakt!
Kenmerken
Smaak: mild pikant
Leeftijd: 6 maanden
Leeftijd: 6 maanden
Ingrediënten
Koemelk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel