herfstvakantie!! wij hebben vakantie van maandag 13 oktober tot  zondag 19 oktober! 20 oktober nemen we u bestelling weer in behandeling!
                
            
        
    		Alta Badia
    	
    	
    				Product beschrijving
    				
    			
    					Alta Badia (Italiaanse bergkaas) is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.
De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
    			De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
    				
                            					vanaf €6.90
    				
    				
    			
    			
    			
								-
                                
                                +
							
						
    				Kenmerken
    				
    			    			
    					            			Smaak: mild pikant
Leeftijd: 6 maanden
    			Leeftijd: 6 maanden
    				Ingrediënten
    				
    		
    					Koemelk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel    				
    			 
			 
				 
					 
    	 
    	 
    	 
    	